Artikel

Find den ideelle medarbejder til fastansættelse

Har I behov for en ny medarbejder i marketing, så er du kommet til det rette sted.

Skal din virksomhed have dækket en fast position inden for marketing og kommunikation? Så kan Marketingcapacity.dk sikkert hjælpe jer. Vi løser flere og flere rekrutteringsopgaver for større virksomheder. Blandt andet fordi vi har over 1.500 aktive og verificerede medlemmer her på platformen, og fordi vi har et netværk med over 3.000 personer, som vi er i løbende dialog med. Vi dækker alle funktioner indenfor marketing og kommunikation og alle niveauer.

Alle stillinger er naturligvis unikke. Det er vores metode også – og en smule anderledes end traditionelle rekrutteringsbureauer:

Vi kombinerer tre ting:

  1. En klassisk rekrutterings-indsats, hvor vi profilerer og kontakter potentielle kandidater i fast stilling via personlig kontakt og LinkedIn
  2. Vores unikke netværk af freelancere, vikarer og jobsøgende
  3. En lean proces med en hurtig, personlig prækvalificering og indledende online interviews

Det har vist sig effektivt, ikke mindst når virksomheder ønsker at rekruttere specialister.

Den måde at arbejde på tiltaler mange. Dels fordi den er effektiv, og nok også dels fordi den er mere lean, end den måde mange headhunters og rekrutteringsbureauer arbejder på.

 

  • Hør mere omkring processen

    Udfyld felterne og modtag straks vores brochure, som indeholder information omkring rekrutteringsprocessen og prisliste.