Artikel

Find den ideelle medarbejder til fastansættelse

Har I behov for en ny leder eller medarbejder i marketing, så er du kommet til det rette sted.

Skal din virksomhed have dækket en fast position inden for marketing og kommunikation? Så kan vi hjælpe jer. Vi løser rekrutteringsopgaver for en række af landets førende virksomheder med succes. Blandt andet fordi vi har over 2.000 aktive og verificerede medlemmer her på platformen, og fordi vi har et netværk med over 3.000 personer, som vi er i løbende dialog med.

Vi dækker alle funktioner indenfor marketing og kommunikation – og alle niveauer, bl.a.: Tekstforfatter (dansk/engelsk), Journalist, Grafisk Designer, UX & UI designer, Social Media Manager , E-Commerce Manager, Digital Marketing Manager, Brand Manager, Marketing Director, Marketing Manager, Marketing Koordinator, Projektleder, CRM/Loyalty Konsulent, SEO Specialist, Content Marketing Specialist, E-mail & Marketing Automation Specialist, Insights & Data Specialist, PR & Kommunikations- konsulent, Webmaster/CMS-Editor, Webudvikler, Systemarkitekt. 

Alle stillinger er naturligvis unikke. Det er vores metode også – og en smule anderledes end traditionelle rekrutteringsbureauer:

Vi kombinerer tre ting, for at sikre dig et godt udvalg af kvalitetskandidater:

  1. Vores unikke netværk af freelancere, vikarer og jobsøgende
  2. En klassisk rekrutterings-indsats, hvor vi profilerer og kontakter potentielle kandidater i fast stilling personligt og via LinkedIn Recruiter
  3. En lean proces med en hurtig, personlig prækvalificering og indledende online interviews

Det har vist sig effektivt, ikke mindst når virksomheder ønsker at rekruttere specialister.

Den måde at arbejde på tiltaler mange. Dels fordi den er effektiv, og nok også dels fordi den er mere lean, end den måde mange headhunters og rekrutteringsbureauer arbejder på. Du er velkommen til at læse, hvordan andre oplever vores proces her: Kundehistorier

 

  • Dialog og tilbud

    Lav en kort beskrivelse af din rekruttering og tryk send. Så kontakter vi dig hurtigt for en telefonisk dialog og pris. Du er også velkommen til at ringe på +45 29930790.