Jobopslag

Her kan du finde et overblik med aktuelle åbne jobs.

Obs! En del jobs fremgår ikke af listen, da de matches direkte via favorit-funktionen. Sørg gerne for at din profil er opdateret med en god beskrivelse, mange referencer og et godt billede. Det øger chancen for at blive matchet direkte via favorit-funktionen.

Support

Ring 29930790

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den rette kandidat til dit projekt?

  Det vores kunder siger

  Se flere anmeldelser

  På alle måder en fed proces, når man skal bruge freelancere

  Jeg brugte Marketingcapacity.dk første gang i mit forrige job hos Secomea. Det var så god en oplevelse, at jeg også i mit nye job har fået Carsten Bjerregaards hjælp. Jeg er vild med konceptet.

  Susanne Juul Hastrup, Brand- og Marketingchef
  e-mærket

  Vi skal blot sætte lidt tid af til at møde nogle kandidater og så vælge den, der passer os bedst

  Jeg har brugt Marketingcapacity.dk til at finde en UX/UI medarbejder til et webprojekt. Vi ville gerne have en person, som kunne sidde onsite hos os og være med i et tættere samarbejde, end man…

  Kim Vile, Marketing Director
  Fitness World

  Jeg er utrolig lettet over, at jeg har denne mulighed

  Hos DKTV, som tidligere hed Dansk Kabel TV, har vi god erfaring med at bruge freelancere i stedet for reklamebureauer. Vi har brugt freelancere flittigt i de 4 år, jeg har været her, så jeg ved også, at det kan være svært – og tage tid – at finde den rigtige…

  Maja Aagaard, Chef for Produkt, Marketing og Kommunikation
  DKTV