Lokation:
Vanløse
Uddannelse:SPRØK
Ønskede forløb:
  • Freelance/Vikar
  • Timer pr. uge: 1-12 timer

ID:MC-69BRHS

Brand Manager - Marketing Manager

Projektleder

Med mere end 25 års erfaring indenfor branding, kommunikation, salg og design har jeg en bred profil og jeg er vant til at arbejde både nationalt og internationalt – både online og offline.

Strategisk og taktisk kommunikation: Jeg tilgår projekter med entreprenørens mindset og kommer hurtigt ind under huden på de givne udfordringer. Jeg evner at omsætte strategi til taktik og opsætte målbare retninger. Jeg er ikke bange for at stille spørgsmål og søge afklaring for at nå i mål med den helt rigtige løsning.

Identitet: den visuelle og den forankret i forretningens strategi. Jeg har stor erfaring i at arbejde med identitet – brand identitet og corporate identitet og mener, at identitet er virksomhedens stærkeste og mest konkurrencedygtige fordel. Det er min overbevisning at brands skal bygges indefra og ud. Understøttet af data og løftet af virksomhedens strategi. Jeg er vild med godt design og har et intuitivt godt øje for det.

Udvikling, eksekvering og opfølgning: Kreativitet og struktur går hånd i hånd i min verden. Jeg har en pragmatisk tilgang til projekter og trives i fremdrift og med at “hakke af” på to-do listen. Jeg næres af kreativitet i udvikling og er samtidig ekstremt struktureret og sætter en ære i have overblikket og være the go-to person.

Jeg er drevet af et ønske om at yde service af høj kvalitet ovenfor kunder og samarbejdspartnere og jeg værdsætter at arbejde i organisationer med fokus på team, sparring og konkrete målbare resultater.

Kompetencer

Sprogkompetencer:
1
2
3
4
Dansk
Engelsk
Svensk
Tysk
Fransk
Projektkompetencer:
1
2
3
4
Design
Præsentationer
Branding/identitet
Marketingplanlægning
Marketingstrategi
Kommunikation/PR
System/Platformkompetencer:
1
2
3
4
Powerpoint
1: Novice - Basal erfaring

Har løst enkelte opgaver.

2: Avanceret begynder - Nogen erfaring

Har løst flere opgaver.

3: Kompetent - Stor erfaring

Har løst adskillige opgaver. Rutineret og selvstændig.

4: Ekspert - Omfattende erfaring

Meget rutineret. Kan træne/vejlede andre.

Erfaring

 
Virksomhed
Arbejdsområder
Afsluttet
Varighed
Tilknytning
 
 AM CopenhagenBranding/identitet, Design, Marketingplanlægning, Marketingstrategi, Præsentationer20221-2 årAnsat