Lokation:
Malmö
Uddannelse:Cand merc
Ønskede forløb:
  • Freelance/Vikar
  • længere forløb (3+ måneder)
  • Timer pr. uge: 1-12 timer

ID:MC-82GRTT

Growth Hacker - Grafisk Designer

Grafisk Designer

Min verktygslåda för kommunikation är bred, så jag har många olika verktyg att använda när jag behöver hjälpa företag att komma närmare sina kunder och idealkunder. En av mina kärnkompetenser är att identifiera kundens tonalitet och sedan kunna tala till den specifika målgruppen. Det gör jag när jag skriver texter för webb, sociala medier, nyhetsbrev och artiklar.

Jag börjar med en tydlig uppsättning förväntningar och en brief som gör att jag kan leverera de resultat som kunden vill ha. Jag har min egen onlineverksamhet och vet därför att texter måste ha ett tydligt syfte och skapa värde för läsaren – och därmed också för avsändaren. Oavsett om det är genom att dela, gilla, spara, göra ett köp eller något helt annat. Konvertering är något jag betonar i mitt arbete med texter.

Jag arbetar strategiskt med text och innehåll. Och självklart integrerar jag strategin i mitt arbete, så att det är lätt för kunden att se när de uppnår sina innehållsmål i alla kanaler.

Min arbetslivserfarenhet sträcker sig från att skriva för tidningar, skapa innehåll för sociala medier, vara en gammaldags tidningsreporter och arbeta i politiskt drivna organisationer där kommunikation kräver finess för att tillfredsställa alla parter.

Kompetencer

Sprogkompetencer:
1
2
3
4
Norsk
Dansk
Fransk
Projektkompetencer:
1
2
3
4
Design
Sociale Medier
Systemudvikling
DM/Leadgenerering
System/Platformkompetencer:
1
2
3
4
Marketo
Salesforce
1: Novice - Basal erfaring

Har løst enkelte opgaver.

2: Avanceret begynder - Nogen erfaring

Har løst flere opgaver.

3: Kompetent - Stor erfaring

Har løst adskillige opgaver. Rutineret og selvstændig.

4: Ekspert - Omfattende erfaring

Meget rutineret. Kan træne/vejlede andre.

Erfaring

 
Virksomhed
Arbejdsområder
Afsluttet
Varighed
Tilknytning