Lokation:
Jyllinge
Uddannelse:HHX - Roskilde Handelsskole
Ønskede forløb:
  • Freelance/Vikar
  • kortere forløb (<3 måneder)
  • længere forløb (3+ måneder)
  • Timer pr. uge: 1-12 timer
  • Timer pr. uge: 12-24 timer

ID:MC-98PRMR

Growth Hacker - Social Media Manager

Facebook Marketing Konsulent

Jeg er Facebook Marketing konsulent. Jeg arbejder til dagligt med annoncering på de sociale medier for mine kunder og er her specialiseret i annoncering på Facebook. Jeg arbejder med alt fra simple push kampagner, til lead-generering, avancerede sekventielle retargeting kampagner, dynamiske annoncer og meget andet. Jeg har håndteret små annonceringsbudgetter samt store budgetter på flere millioner.

Min arbejdsprocess er simpel og effektiv. Strategi, eksekvering og optimering. Strategien bliver lagt på baggrund af data og kundens mål med kampagnen, eksekveringen sker på baggrund af strategien, og optimeringen sker for at få de aller bedste resultater. Jeg arbejder med fuld gennemsigtighed og ærlighed, da jeg personligt mener at det er det bedste grundlag for det bedste samarbejde samt de bedste resultater.

Jeg håber den korte introduktion er interessant og at vi på baggrund af denne kan indlede en samtale omkring jeres mål og hvordan jeg kan hjælpe jer.

Kompetencer

Sprogkompetencer:
Dansk
 
Engelsk
 
Projektkompetencer:
E-mail Marketing
 
Sociale Medier
 
Content Marketing
 
Digitale kampagner
 
Branding/identitet
 
Marketingplanlægning
 
Marketingstrategi
 
DM/Leadgenerering
 
System/Platformkompetencer:
Facebook
 
Instagram
 
LinkedIn
 
Mailchimp
 
Snapchat
 

Erfaring

 
Virksomhed
Arbejdsområder
Afsluttet
Varighed
Tilknytning
 
 GoLearnContent Marketing, Digitale kampagner, Sociale Medier, Marketingstrategi, DM/LeadgenereringIgangværende3-6 mdrFreelancer/ekstern konsulent 
 Social Tiger MediaSociale Medier, Digitale kampagner, Marketingstrategi, Marketingplanlægning, Content Marketing20186 mdr - 1 årAnsat