Lokation:
København
Uddannelse:Egne Retail/Shopper Marketing bureauer
Ønskede forløb:
  • Freelance/Vikar
  • kortere forløb (<3 måneder)
  • længere forløb (3+ måneder)
  • Fastansættelse

ID:MC-67PRLB

Marketing Manager -

Retail/Shopper Marketing rådgiver

Jeg har i mere end 20 år arbejdet nordisk med FMCG brands, Retailkæder samt Shoppingcentre. Min primære opgave var som kontaktdirektør og rådgiver på Retail/Shopper Marketing.

Jeg har arbejdet med indsigter i butik, udvikling af emballage, udvikling af kampagner i butik, udvikling og produktion af POS/Displays samt effektmålinger.

Af kunder gennem tiden kan nævnes Nestlé (konfekture og is), Mattel (Barbie), Stryhns (Postej og Langelænder) Tesa (Powerbond), Kvickly (Digital måling/observation af kundestrøm/forbrugeradfærd), Fields (Kampagne – Streetfodbold), Sportsmaster (Rådgivning omkring navigation i forhold til stangvarer og sko), Valore Trade/Conaxcess Trade (Design og produktion af “I min butik”) samt Philips Lys (DIY).

For tiden arbejder jeg med udvikling og indsalg på det danske marked af 3 livstilsprodukter – Barberianscph / Likeconcrete / Stoov. Ydermere arbejder jeg med Retail baserede løsninger i mit eget udviklet Retail/Shopper Marketing koncept.

Kompetencer

Sprogkompetencer:
Dansk
 
Engelsk
 
Svensk
 
Projektkompetencer:
Præsentationer
 
Shopper/Trade Marketing
 
Digitale kampagner
 
Branding/identitet
 
Marketingplanlægning
 
Marketingstrategi
 
Kommunikation/PR
 
System/Platformkompetencer:
Powerpoint
 

Erfaring

 
Virksomhed
Arbejdsområder
Afsluttet
Varighed
Tilknytning
 
 Branding/identitet, Marketingplanlægning, Marketingstrategi, Kommunikation/PR, Præsentationer20084+ årFreelancer/ekstern konsulent