Lokation:
Frederiksberg C
Uddannelse:Cand.Merc International Marketing & Management
Ønskede forløb:
  • Freelance/Vikar
  • kortere forløb (<3 måneder)
  • længere forløb (3+ måneder)
  • Timer pr. uge: 1-12 timer
  • Timer pr. uge: 12-24 timer

ID:MC-81MAMD

Marketing Manager - Growth Hacker

Strategisk brand- og marketingkonsulent

Jeg har 15 års erfaring som strategisk brand- og marketingkonsulent. I den tid har jeg arbejdet med mange store internationale og danske corporates. Mit fokus har altid været foreningen af marketing og salg gennem strategi og eksekvering.

Jeg er gennem en række større brandprojekter skolet hos Kunde & Co i udviklingen af effektive brand- og marketingløsninger, men har de senere år udviklet min egen mere agile tilgang.

Sideløbende med dette har jeg også stået i spidsen for flere startups-team, bestående af udviklere, kreative og marketers, og med de særlige udfordringer der er i helt ny teknologi, begrænsede budgetter og usikre markedsforhold – og deraf nødvendigheden af at altid at kunne levere.

Jeg har igennem dette udviklet et naturligt præstations- og præsentationsgen.

De senere år har jeg arbejdet mest med B2B corporates indenfor health og finance, hvor fokus har været, at inkorporere kundefokus, eksempelvis via brandudvikling, digitalt støttede customer user journeys og leadgenerering.

Denne kombination af erfaring, gør at jeg er et godt valg som lead eller freelancer på dit næste strategi- eller digitale projekt. Særligt hvis din udfordring er B2B.

Jeg kan naturligvis løse strategiske opgaver på egen hånd og hjælpe med at sætte det team (freelancere, bureauer eller fastansatte) der kan eksekvere kreativt og teknisk.

Kompetencer

Sprogkompetencer:
1
2
3
4
Dansk
Engelsk
Projektkompetencer:
1
2
3
4
CRM
E-mail Marketing
Design
UX/brugeradfærd
Digitale kampagner
Branding/identitet
UX/UI
Marketingplanlægning
DM/Leadgenerering
System/Platformkompetencer:
1
2
3
4
Adobe (Photoshop, InDesign, Illustrator...)
Adwords/Display banners
Facebook
Google Analytics
Hubspot
Mailchimp
Wordpress
Shopify
1: Novice - Basal erfaring

Har løst enkelte opgaver.

2: Avanceret begynder - Nogen erfaring

Har løst flere opgaver.

3: Kompetent - Stor erfaring

Har løst adskillige opgaver. Rutineret og selvstændig.

4: Ekspert - Omfattende erfaring

Meget rutineret. Kan træne/vejlede andre.

Erfaring

 
Virksomhed
Arbejdsområder
Afsluttet
Varighed
Tilknytning
 
 Undisclosed B2C gaming platformBranding/identitet, Marketingstrategi, UX/brugeradfærd, Digitale kampagner,Igangværende3-6 mdrFreelancer/ekstern konsulent 
 Undisclosed hedge fundBranding/identitet, Marketingstrategi, UX/brugeradfærd, CRM,20216 mdr - 1 årFreelancer/ekstern konsulent 
 AtradiusBranding/identitet, CRM, DM/Leadgenerering, Content Marketing, UX/brugeradfærd20214+ årFreelancer/ekstern konsulent 
 Thomas InternationalDM/Leadgenerering, Digitale kampagner, CRM, Marketingplanlægning,20196 mdr - 1 årFreelancer/ekstern konsulent