Lokation:
Silkeborg
Uddannelse:Multimediedesigner
Ønskede forløb:
  • Freelance/Vikar
  • kortere forløb (<3 måneder)
  • længere forløb (3+ måneder)
  • Timer pr. uge: 1-12 timer
  • Timer pr. uge: 12-24 timer
  • Timer pr. uge: 24+

ID:MC-87WEPE

Webmaster/CMS-Editor - Webudvikler

Webdesigner, Wordpress

1) Jeg er særligt god til at hjælpe soloselvstændige og små-mellemstore virksomheder med at skabe deres digitale succes. Jeg har en stærk baggrund i webdesign og online markedsføring, hvilket gør mig i stand til at skabe effektive hjemmesider, der både tiltrækker og konverterer besøgende til loyale kunder. Med min forståelse for markedet og min evne til at tilpasse strategier, så de fungerer optimalt i denne kontekst, har jeg hjulpet mange kunder med at øge deres online synlighed og vækste deres forretning.

2) Jeg vil gerne hyres til samarbejder og opgaver, der involverer webdesign, UX, online markedsføring og søgemaskineoptimering (SEO). Det kan være opgaver som at designe og udvikle en ny hjemmeside i WordPress, optimere en eksisterende side i WordPress for bedre brugeroplevelse og konverteringsrate, eller udarbejde og implementere en digital markedsføringsstrategi, der skaber målbare resultater.

3) I en virksomhed kan jeg spille rollen som en digital ekspert og rådgiver, der hjælper med at skabe en stærk online tilstedeværelse og vækstmuligheder. Jeg kan være en vigtig brik i teamet, når det kommer til at træffe beslutninger om webdesign, UX, indhold og digitale markedsføringsstrategier. Min erfaring og viden, gør mig i stand til at forstå og imødekomme virksomheders unikke behov, så de kan nå deres mål og skabe succes online.

Kompetencer

Sprogkompetencer:
1
2
3
4
Dansk
Engelsk
Projektkompetencer:
1
2
3
4
E-mail Marketing
Design
SEO
UX/brugeradfærd
Søgemaskine optimering
UX/UI
System/Platformkompetencer:
1
2
3
4
Adobe (Photoshop, InDesign, Illustrator...)
Google Analytics
Mailchimp
Wordpress
1: Novice - Basal erfaring

Har løst enkelte opgaver.

2: Avanceret begynder - Nogen erfaring

Har løst flere opgaver.

3: Kompetent - Stor erfaring

Har løst adskillige opgaver. Rutineret og selvstændig.

4: Ekspert - Omfattende erfaring

Meget rutineret. Kan træne/vejlede andre.

Erfaring

 
Virksomhed
Arbejdsområder
Afsluttet
Varighed
Tilknytning
 
 Shoe-d-vision AmbaUX/brugeradfærd, Digitale kampagner, Marketingplanlægning, Søgemaskine optimering, E-mail Marketing20214+ årAnsat