Find den perfekte freelancer/vikar til samarbejde hurtigt og effektivt. Her er dine muligheder:

1. Få hjælp af en recruiter (gratis) 

Dette er den mest benyttede måde at finde en samarbejdspartner på. Her får du en proces, som har fokus på at identificere de absolut bedste kandidater og samtidig minimere din samlede rekrutteringstid til ca. 2 timer (onlinesamtalerne). Vi har et godt kendskab til mange af vores kandidater, og kan søge bredere end de synlige kandidater på platformen. Netværk og CV-arkiv udgør yderligere ca. 3.000 mulige kandidater.

Sådan gør du:

 1. Fortæl os hvad du søger
 2. Vi udvælger 3 personer, som opfylder dine krav
 3. Du lærer dem godt at kende på et onlinemøde

Vi tilbyder professionel rekrutteringsassistance, hvis dit samlede forventede behov er på 50 timer eller mere. Rekrutteringshjælpen er gratis. Du er ikke forpligtet til at samarbejde med en af de anbefalede kandidater. Succesraten er 85% (8,5 ud af 10 assisterede søgninger fører til et samarbejde). Time/månedspriser er individuelle og oplyses i processen. MC’s formidlingsgebyr er inkluderet i priserne. Der er ingen yderligere omkostninger.

2. Invitér personer du har udvalgt

Med udvælg og invitér får du en målrettet proces, hvor du selv udvælger de personer, som inviteres til at byde ind på dit samarbejde.

Sådan gør du: 

 1. Udvælg de personer du ønsker at kontakte ved at klikke på favorit-knappen
 2. Klik “Invitér til samarbejde”
 3. Skriv lidt om opgaverne i formularen nedenfor og tryk “Invitér”
 4. Kandidaterne får besked via e-mail og sms – og kan søge
 5. De bedste match udvælges og inviteres til onlinesamtale

Det er gratis og uforpligtende at invitere til samarbejde. Du er ikke forpligtet til at vælge en person til samarbejde. Time/månedspriser er individuelle og oplyses i processen. MC’s formidlingsgebyr er inkluderet i priserne. Der er ingen yderligere omkostninger.

3. Lav et jobopslag

Når du laver et opslag, er du garanteret en effektiv proces, hvor du når ud til de rigtige personer og minimerer rekrutteringstiden.

Sådan gør du:

 1. Afkryds de titler i skemaet som bedst beskriver, den profil du søger
 2. Vælg tilknytning (Freelancer, vikar eller fast stilling)
 3. Skriv lidt om rollen og opgaverne og tryk “Send”
 4. Kandidaterne får besked via e-mail og sms – og kan søge
 5. De bedste match udvælges og inviteres til online-samtale

Det er gratis og uforpligtende at lave et opslag. Du er ikke forpligtet til at vælge en person til samarbejde. Time/månedspriser er individuelle og oplyses i processen. MC’s formidlingsgebyr er inkluderet i priserne. Der er ingen yderligere omkostninger.

Generelle vilkår

 • Det er gratis og uforpligtende at lave opslag, søgninger og forespørgsler. Du er ikke forpligtet til at vælge en person til samarbejde
 • Time/månedspriser er individuelle og oplyses i processen. MC’s formidlingsgebyr er inkluderet i priserne. Der er ingen yderligere omkostninger
 • Vi ønsker en kvalitetsproces for alle parter, og gennemser derfor alle opslag før de aktiveres
 • Platformen er primært for virksomheder, som søger samarbejde med en freelancer/vikar på 5+ timer per uge i gennemsnit, gerne variabelt
 • Første gang du benytter platformen, vil du blive bedt om at acceptere vores generelle vilkår og fortrolighed (NDA), så alle trygt kan dele informationer i processen.

Hele processen skal være en god oplevelse

Når den rigtige person er fundet, handler det om at få rammerne på plads for et godt samarbejde. Vi sikrer, at der er styr på aftale- og afregningsgrundlaget, så I kan fokusere på at få opgaverne løst. Vi faciliterer:

 • Aftale/kontrakt (Vælg frit mellem fleksibel aftale eller aftale med faste rammer)
 • Ugentlig tidsregistrering (Få detaljeret overblik over alt udført arbejde)
 • Månedlig afregning
 • Forsikring under samarbejde

Rekruttering til fastansættelse 

Vores primære fokus er freelancere og vikarer, men vi hjælper også en række virksomheder med at rekruttere til fastansættelse. Vi yder i den forbindelse en særlig målrettet indsats rettet mod profiler på platformen samt CV-arkiv og eksterne netværk, for at sikre de bedste kandidater til jobbet.

Rekruttering til fastansættelse koster et engangs rekrutteringshonorar, som afhænger af stillingens niveau og karakter. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller dialog.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål: carsten@marketingcapacity.com, +45 29930790

SÅDAN GØR DU:

1. Hvis du har en profil hos os:

Log gerne ind før du søger. Så får vi automatisk alle dine profiloplysninger

2. Hvis du ikke har en profil:

Du kan søge uden at have en profil. Angiv URL til din LinkedIn profil og/eller upload dit CV.
Vi anbefaler at du opretter en profil. Med en profil får du automatisk besked om andre spændende samarbejder og stillinger.

[/fusion_text][/fusion_builder_column]

Support

Ring 29930790

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den rette kandidat til dit projekt?

[/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]